Navigatie

ABOUT
Bambini Amore werd in 2014 opgericht en in de zomer van 2017 overgenomen door mij, Vanessa.  Mijn passie: mijn 2 kinderen en mode! Mijn andere website Fashion State of mind verkoopt alleen kleding voor vrouwen, en ik als moeder vind het ook belangrijk dat ook mijn kinderen hippe kleding dragen. Bambini Amore is er voor de moeders die kiezen voor speels, kwalitatief  en ook wel een beetje stoer. Mijn doel is om unieke en kwalitatieve kleding te verkopen waar kinderen zich lekker in voelen.
Naast het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige merken ben ik altijd bereid om een persoonlijk advies te geven op het gebied van kleur, model of maat. Kwaliteit gaat namelijk verder dan alleen de kleding, het gaat om het hele aankoopproces. 
Naast kwaliteit hanteert Bambini Amore de volgende kernwaarden:

Persoonlijk    
De kleding van Bambini Amore wordt ingekocht door mij, Vanessa, de  drijvende kracht achter de shop. Ik koop merken en kledingstukken in waar ik achter sta en die mijn kinderen zelf ook dragen. Niet omdat ik vind dat mijn smaak boven alles gaat, maar wel omdat ik de kleding dan in alle eerlijkheid kan aanprijzen en moeders erover kan adviseren. Bij Bambini Amore koop je geen broek of shirtje van zomaar een webshop, je koopt een broek of shirtje van een regelrechte bewonderaar van de merken.

Snel    
Een week met smart wachten op je bestelling vinden wij maar raar. Daarom ontvang je deze uiterlijk binnen drie werkdagen. Meestal is je pakketje zelfs de volgende dag al in huis. 

Inspirerend    
 Naast de webshop vind je op de social media kananalen hoe ik de outfits combineer bij mijn eigen kinderen, maar ook hoe andere moeders hun kinderen stylen. Be inspired of laat je eigen creativiteit de vrije loop, want dat mag natuurlijk ook.

Missie – waar staan we voor?
Ik ben een vrouw die naast ondernemen ook haar kinderen kleedt,  en ik wil niet alleen dat mijn kinderen leuke kleding dragen , maar ook dat het voor hen comfortabel zit. Bambini Amore is er voor de moeders die net zoals mij het belangrijk vinden dat de kinderen in leuke kleding lopen maar wat tegelijkertijd ook comfortabel is.

Visie – waar gaan we voor?
Bambini amore wil er zijn voor iedere moeder zoals hierboven beschreven. Onze visie richt zich op het inspireren van iedereen die zich aangesproken voelt tot onze kleding,  maar altijd met het behoud van onze kernwaarden kwaliteit, persoonlijkheid en snelheid.

© 2017 - 2018 www.bambiniamore.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel