Navigatie

1 + IN DE FAMILY is geboren, zoals kleine baby Bruna, na een grote wens is geboren.
De eerste 1 + IN THE FAMILY collectie kwam uit in het najaar/ winter 2012 seizoen, ontworpen door Gemma Mases, zelf mama van drie kinderen. Een ervaren designer en met een passie voor kindermode. De lancering van het nieuwe merk vindt plaats op hetzelfde moment als kleine baby Bruna's geboorte, het nichtje van Gemma. 
Een baby even gewenst als dit project, als gevolg van het sterke verlangen van Gemma om haar eigen merk te creëren en zich een te voelen met haar product.
"De moedige beslissing van mijn zus om een ​​gezin als een alleenstaande moeder te beginnen, was mijn aanmoediging om dit  project te starten waarvan ik zo lang droomde".
1 + IN DE FAMILY is een originele collectie die speciaal ontworpen is om baby's van 1 tot 36 maanden te kleden. Een veelzijdige collectie die zeer zachte stoffen combineert en bijzondere aandacht besteedt aan de comfort van minimalistische ontwerpen. 1 + IN DE FAMILY staat voor comfort, gemak, kwaliteit en creativiteit voor kleine baby's. Het zorgvuldige ontwerp- en productieproces, dat geheel in Barcelona wordt gemaakt, maakt deel uit van onze inzet met deze families die vertrouwen in ons merk.

© 2017 www.bambiniamore.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel